A Csillag Születik utolsó hete

Elérkezett az utolsó hét. A Csillag Születik felfedezettjei a végső összecsapásra készülnek, amikor is kiderül, hogy ki lesz a tehetségkutató győztese.

Megannyi válogatás és élő adás után eljutottunk oda, hogy végső győztest hirdetnek a Csillag Születik tehetségkutatóban. Szirota Jennifer, a Quantum XXL és Mészáros János Elek vannak már csak versenyben, ők közülük fog kikerülni az RTL Klub nagyszabású tehetségkutató műsorának nyertese.

A tét óriási! Gépkocsit, luxusutazást és 12 millió forintot fog nyerni a Csillag Születik 2012-es szériájának győztese, és persze a járulékos nyeremények. Mit értünk ezalatt? Természetesen azt, hogy bárki is legyen a győztes, az, aki a döntőben szerepel, országos ismertségre tesz szert. Ennélfogva nem lesz nehéz dolga a következő néhány hónapban, az ország egész területére meghívásokat fog kapni.

Habár a fiatal lányok kedvence Németh Zoltán Plazma kiesett, így is nagyszerű tehetségek lesznek ott a döntőben. Vajon Puzsér Róbert kinek fogja a legtöbb pontot adni? Hernádi Judit fog tudni dönteni Mészáros János Elek és a Quantum XXL között? És vajon Szirota Jennifernek sikerülni fog a bravúr, hogy első nőként komoly műsort nyerjen az RTL Klubon?

Kevesebb mint 1 hét, és a Csillag Születik döntőjében minden kérdésünkre választ kaphatunk!


Kategória: Tv-műsorok  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2012. május 29. kedd @ 07:55. Kategória: Tv-műsorok with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!