A propolisz tinktúra használata

A propolisz tinktúra hatása számos mikroorganizmus ellen érvényesül, ahogyan ezt a kutatások is igazolják. A vizsgálatok kimutatták hatékonyságát agresszív vírusokkal és baktériumokkal szemben is. A propolisz tinktúra hatása a fertőzésekkel szemben javarészt a bioflavonoidoknak tulajdonítható, melyek kórokozóellenes, gyulladásgátló és antioxidáns hatással is rendelkeznek.

A propoliszt alkalmazhatjuk a légutak, a fül, a szájüreg és a bőr fertőzéseinek kezelésére, valamint betegség megelőzésre, hiszen az egyik legjobb természetes immunerősítőről van szó. Propolisz tinktúra ár és vásárlás webáruházunkban! A propolisz tinktúra használata természetes gyógyír többféle betegség ellen. Mivel erőteljes fertőzésgátló hatással rendelkezik, a gyakran előforduló vírusos, bakteriális és gombás megbetegedések kezelésében verhetetlen. A propolisz tinktúra használata egyszerre csökkenti a gyulladást és számolja fel a betegség gyökerét antibiotikus hatásának köszönhetően. Képes olyan kórokozókkal is elbánni, melyek ellen a gyógyszerek hatástalanok. Kitűnő regeneráló, mely lerövidíti a gyógyulás idejét és utána segíti a felépülést. Propolisz tinktúra használata bővebben weboldalunkon!


Kategória: Egészség
A bejegyzés közzétéve: 2016. október 17. hétfő @ 16:31. Kategória: Egészség . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!