A tánc is rendszeres testmozgás

A rendszeres testmozgás fontosságát senki számára nem kell hangsúlyoznom, de annak ellenére, hogy ezzel mindenki tisztában mégis kevesen vannak elmondhatják magukról, “igen, én rendszeresen mozgok, rendszeresen sportolok”.

Ha a táncot választjuk „sportnak”, vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy nem kell tízezreket költenünk az extrém felszerelésre, kizárólag magára az oktatásra kell szánnunk. A tánciskolai órákra elég, ha kényelmes öltözékkel készülünk, esetleg egy kisebb törölközővel és váltó cipővel, ami semmiképp sem legyen sportcipő, csizma, papucs és bakancs. Jó tanácsként, ha innivalóról is gondoskodunk, kerüljük a szénsavas, cukrozott üdítőt, hiszen a testmozgás közben a szénsav mozgása a gyomorfalat károsíthatja. Cukor helyett pedig inkább glükóz-, vagy fruktóz-tartalmú italt fogyasszunk, hiszen ezen összetevők lassabban emelik a vércukorszintet.

Tánciskola a botlábúaknak is

Kategória: Hobbi  Címkék: ,
A bejegyzés közzétéve: 2012. augusztus 2. csütörtök @ 11:45. Kategória: Hobbi with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!