Ablaksztár – Ablakcsere, ajtócsere Budapesten és környékén!

Ablakcsere Budapesten. Műanyag és fa nyílászárók: ajtók, ablakok, erkélyajtók cseréje, bontása és beépítése, tokba építés, új beépítés. Árnyékolástechnikai termékek: redőnyök, reluxák, szúnyoghálók forgalmazása és felszerelése Budapesten és környékén.

Garázskapuk, légbevezetők és egyéb kiegészítők értékesítése és szerelése. Társasházak, panelházak, családi házak esetében egyaránt. Díjmentes helyszíni felmérés, árajánlat készítés és szaktanácsadás Budapesten és vonzáskörzetében. Az AM-Building Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, amely teljes körű, korrekt szolgáltatást kínál Önnek a műanyag és fa nyílászárók és az ablakcsere utáni helyreállítás területén. Vállaljuk társasházak pályázati kiírás alapján történő kivitelezését, cégünk teljes mértékben megfelel a pályázatok feltételeinek, illetve a gyártási és kivitelezési kapacitás elvárásoknak.

Nyílászárók, ajtók, erkélyajtók és műanyag ablakok cseréje, bontás-beépítés, tokba építés, új beépítés, redőnyök, reluxák forgalmazása, nyílászárók és ablakok cseréje Budapesten és környékén. Társasházak, panelházak, családi házak esetében egyaránt. Külön beépítésre szakosodott munkatársaink beépítik a nyílászárókat. A nyílászárók beépítése után a lehetséges kiegészítőket (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót, stb.) felszereljük, és az utólagos beállításokat elvégezzük.
Ügyfeleink egyedi igényeinek kiszolgálását tartjuk szem előtt, legyen szó hőszigetelő nyílászáró egységek gyártásáról, elöregedett ablak cseréjéről, ajtó blokkok kibontásától az új beépítésén és beállításán át a purhab felviteléig, illetve a lefedéséig szegőléc illesztéssel, vagy ablakpárkány beépítésével.

Legyen a kiválasztott termék ajtó vagy ablak, a kiválasztott nyílászáró beépítésétől kezdve az utómunkálatokon át teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Külön megegyezés, ill. az ajánlat alapján vállaljuk a termékek beépítését. A beépítés új épület esetén a falazási munkákat követően a vakolás megkezdése előtt történik. Régi épület esetében az előzőleg kibontott régi nyílászárók helyére történik. A beépítés történhet a tokon keresztül átfúrva, vagy rögzítő karommal csavarozva. Ha cégünk vállalta a beépítést, akkor a beépítés munkadíja tartalmazza a szükséges anyagokat, purhab, csavarok, dugó stb. Beépítéskor felszerelésre kerülnek a kilincsek, tartozékok. A nyílászárók rendeltetésszerű használatához nem szükséges a párkányok felszerelése, ill. a szerelési hézag eltüntetése takarólécekkel. Ezért a beépítés díja ezeket nem tartalmazza. Csak akkor részei a munkának, ha erre az ajánlat konkrétan kitér.

Fa és műanyag nyílászárók, árnyékolástechnika, garázskapuk, légbevezetők és egyéb kiegészítők


Kategória: Építőipar  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2016. május 5. csütörtök @ 17:47. Kategória: Építőipar with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!