Állatorvos Őrbottyán belvárosában

Nem tudja, mivel etesse kedvencét, hogy erős, egészséges legyen? Itt az ideje, hogy felkeressen egy megbízható állatorvost, aki segít Önnek ebben. A védőoltások beadatása rendkívül fontos, mivel olyan súlyos betegségek előzhetőek meg általa, mint a kullancsok terjesztette Lyme-kór, vagy a veszettség.

Ha előre gondolva olyan szakembert keres, aki nem csupán az általános ellátást és szükséges beavatkozásokat végi el, jó választás lehet Dr. Nagy Ferenc őrbottyáni állaltorvos, hiszen az alap vizsgálatokon és ellátásokon túl a speciális kezeléseket és műtéteket is nagy szakértelemmel végzi. Ezen felül komplett rehabilitációs programmal áll rendelkezésére a rászorult állatoknak. Keresse fel a weboldalt és tájékozódjon, ha mindaz amit olvasott és látott meggyőzte és ha biztos kezekre szeretné bízni kedvencét válassza Ön is az őrbottyáni állatorvost!


Kategória: Állatok, növények  Címkék: ,
A bejegyzés közzétéve: 2013. október 18. péntek @ 20:00. Kategória: Állatok, növények with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!