Állatparadicsom – Állateledel webáruház

Minden állat lakjon jól! Rengeteg nagykereskedővel állunk kapcsolatban, így igen széles termékválaszték áll a vásárlók rendelkezésére. Nemcsak macskák és kutyák számára árusítunk, hanem kisállatok és madarak számára is.

Egyik legsikeresebb termékünk, amiben mondhatni úttörők vagyunk, az az agancs rágócsont. Mindenki nyugodjon meg, nem sérülnek meg állatok ezen rágócsontok készítése közben. Amikor befejeződik az agancs növekedése, akkor a szervesfélék ledörzsölik róla a háncsot és ebből készül ez a remek, vitamindús, hypoallergén és gluténmentes rágócsont. Az állateledel mellett árusítunk számtalan kiegészítőt – személyes kedvencem az usb-ről tölthető világítós nyakörv – nemcsak a kedvenceknek, hanem a gazdik számára is (például az ultrahangos kullancs és bolhariasztót). Lyoness és Pick Pack Pont partnerek vagyunk.


A bejegyzés közzétéve: 2015. február 11. szerda @ 17:22. Kategória: Állatok, növények with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!