BabyGirl – Lányos játékok

Ingyenesen játszható flash játékok lányoknak. Kategorizált játékgyűjtemény, értékelési lehetőséggel. A legújabb vagy a legnépszerűbb lányos játékokkal lehet játszani. Nem szükséges regisztrálni, semmilyen adatot nem kérünk a felhasználóktól, csak hozzászólás esetén.

Minden játékhoz külön leírást írtunk. A legtöbbnél segítség is van, így könnyen kezelhetővé válik mindegyik. A játékok képekkel vannak illusztrálva, így kisebb gyerekek is könnyen megtalálják a számukra megfelelő játékot. Az oldalt kisgyerekek is tesztelték, hogy a célközönségnek megfelelő játékok legyenek elérhetőek. Mindez könnyen kezelhető, gyermekbarát formában. Gyakran frissítjük a weboldalt. Felmérjük az igényeket, és a legtöbbet játszott játékok alapján töltünk fel újabb játékokat. A hozzászólásoknak és értékelésnek köszönhetően egyszerűen tudjuk szelektálni a meglévő játékainkat. A főbb kategóriákon kívül, kisebb alkategóriákban is lehet válogatni. A véletlenszerű gyűjteménynek köszönhetően, ha nem tudja valaki, hogy mivel játsszon, akkor is könnyen rátalálhat egy jó játékra. Lányos játékok


A bejegyzés közzétéve: 2015. július 20. hétfő @ 17:42. Kategória: Játékok with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!