Barbie játékok gyűjteménye lányoknak

Gondosan válogatott Barbie játékokkal várunk minden olyan kislányt akik rajong a világ leghíresebb babájáért és szeretné igazán felhőtlen szórakozással tölteni az idejét, ráadásul a játék kínálat is folyamatosan bővül.

Sok szeretettel üdvözlünk minden Barbie baba kedvelő kislányt ezen az oldalon, itt ugyanis találkozhatnak kedvencükkel és mindenféle klassz dolgot csinálhatnak vele! A kínálatban szereplő játékok között vannak öltöztetős, manikűrös és sminkes játékok melyekkel Barbie tökéletes megjelenéséről gondoskodhatnak, vagy ha úgy tartja kedvük egy egész szépítő kezelésnek vethetik alá. De ezúttal egészen más jellegű kalandos feladatokat is segíthetnek végrehajtani a szőke babának és ha valami baleset vagy betegség érné akkor orvosként kell ellátniuk őt, hogy minden bajából kigyógyulhasson. De segíthetnek abban is, hogy Barbie ízletes ételeket készíthessen a konyhában, vagy divatos bútorokkal otthonossá varázsolhasson egy üres lakást vagy szobát. Jó szórakozást! Online Barbie játékok lányoknak


Kategória: Játékok  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2016. október 7. péntek @ 15:49. Kategória: Játékok with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!