Bejegyzés címe: Deepwater búváriskola Kecskemét

Hogyan lehet belőled is búvár? Mi kell ahhoz, hogy te is biztonságos tudással felvértezve indulhass felfedezni az óceánok világának csodálatos látnivalóit és izgalmas titkait? Hogyan kerülheted el a búvárokra leselkedő veszélyeket?

A víz alatti világ felfedezéséhez, a búvármerüléshez nem szükséges bonyolult szaktudás, általános iskolai alapismerettel, illetve annak újbóli felidézésével mindez megvalósítható. Világszerte milliók látogatják ma már a tengerpartokat, akik egy-egy nyaralás alkalmával búvármaszkkal, légzőcsővel és uszonnyal felszerelkezve úszkálnak a hűsítő habokban és kimondottan jól érzik magukat. A légzőkészülékes merülést azonban biztonsági okokból az egész világon szabályozzák valamilyen formában. Bár nincsenek mindenhol érvényes kötelező előírások és elvárások, tehát elvileg bőven vannak olyan helyek, ahol egy búvárfelszerelés birtokosa gyakorlatilag úgy merülhet, ahogy akar, de aki a saját egészségét és biztonságát, valamint a környezet védelmét szem előtt tartja, az mindenképpen elvégez egy megfelelő képesítést nyújtó búvártanfolyamot. Kecskeméten ezt a legkényelmesebben nálunk teheted meg.


Kategória: Sport  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2013. április 7. vasárnap @ 22:00. Kategória: Sport with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!