Berend Kertépítő Vállalkozás

Vannak olyan kertépítő vállalkozások, akik csupán kisebb kertek, magánkertek építését vállalják. Habár ők nagyon jó szakemberek lehetnek, de nagyobb projektekkel inkább olyan céget érdemes megbízni, akik nagyobb megrendeléseket is teljesítettek már.

A Berend Kertépítés nem csupán magánszemélyek kertjét tudja remekül megcsinálni, hanem szakszerűen, tapasztaltan tudja elvégezni közületi megbízók kertjének, parkjainak rendbetételét. Vannak remek referenciáik, a SPAR Magyarország és a LIDL Magyarország is a Berend Kertépítő Vállalkozást bízták meg a parkos területük rendbetételével. De a Neckermann utazási iroda és a Kamaraerdei Ifjúsági park is elégedett volt a szolgáltatásokkal. Hotelek is bizalommal fordultak a céghez és elégedettek voltak, mint sok-sok nagy és drága magánkert tulajdonosa, akik szintén jó tapasztalatokat szereztek a cégről.


A bejegyzés közzétéve: 2013. január 31. csütörtök @ 13:59. Kategória: Építőipar with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!