Brigifotó – esküvői fotós és rendezvény fotózás

Mivel a legjobban embereket szeretek fotózni, ezért szeretek esküvőket, versenyeket és rendezvényeket fényképezni. Profi Canon gépemmel még sötétben is nagyon szép képeket tudok készíteni például templomban, színházban, vagy konferencián, ahol mobillal vagy egy átlagos kompakt géppel nem lehet szép, minőségi fényképeket készíteni.

Érettségi után 5 évig laktam Londonban, így folyékonyan beszélek angolul és külföldön is szívesen vállalok esküvői fotózást, sőt nagyon szép hegyvidéki vagy tengerpartii helyszíneket is tudok javasolni kastélyokkal, várakkal vagy romokkal, tavakkal sőt ha igény mutatkozik rá, akkor még a szállásfoglalást is elintézem.
Egy fiú és egy lány, egy férfi és nő szerelmének a beteljesülése, vagyis az esküvő, valamint a boldogító igen kimondásának a napja egy életre szóló nap, amit művészi módon megörökíteni hatalmas felelősség és bizalom kérdése. Ezért, ha egy profi esküvői fotóst és a legkedvezőbb ajánlatot keresitek, hívjatok, vagy keressetek a https://www.facebook.com/brigifoto.baja oldalon. Nagyon szívesen ajánlok esküvőszervezőt, dekoratőrt, vőfélyt vagy zenekart is. Ellenben nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy a kreatív fotózásra tervezzetek legalább két órát, mert több helyszínen is szeretek esküvői fotókat készíteni.
Amennyiben a weboldalamon, vagy a Facebook oldalamon található képek, fotók és az esküvői képekből készített video slide-ok elnyerték tetszéseteket, megkeresés esetén több esküvői fotós csomagom közül választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet.
Az esküvő tervezése során gondoljatok arra, hogy azok az emlékek és történések, amelyekről fotó és fotókönyv is készül, mindig veletek maradnak, és nyugdíjas korotokban majd könnyező szemekkel mutogathatjátok az unokáitoknak a gyönyörű fotókönyvet vagy fotóalbumot.
Esküvői fotózáson kívül fotó stúdiómban – vagy akár céges telephelyen, egyéb külső helyszínen is,- szívesen vállalok családi, glamour, gyerek, baba, állat, szülinapi, névnapi, céges és rendezvényfotózást, valamint weboldal készítéshez, prospektushoz, szórólaphoz vagy névjegyhez bemutatkozó fotósorozatot is Bács-kiskun, Tolna és Baranya megyékben. Szép időben családi fotózásra a szabadba is hívhattok, ami lehet Budapesten, vagy Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma és Kalocsa belvárosában vagy környékén is.
Kollégáimmal szívesen vállalunk rendezvényfotózást, videózást is: rendezvény fotózáskor a szerkesztő kolléga akár a helyszínen kinyomtatja a képeket, amelyek így azonnal meg is vásárolhatók.
Asztali vagy fali névnapos naptárat is szívesen készítek tetszőleges méretben a családi, céges, intézményi vagy esküvői fotókból, amelyek később akár repi vagy ajándékozási célra is kiválóak.
Ha webáruházat nyitsz, akkor is gondolj a termékekről készült szép képekre, mert azok nélkül az árukészleted nem eladható. Ebben segítek a Termékfotózás fortélyai című, a Virtuarium könyv webáruházból ingyen letölthető e-könyvemben.
Végezetül még felhívnom a figyelmet, hogy Brigifotó ajándékutalványt vásárolhattok a http://virtuarium.eu/75-brigifoto-ajandekutalvany oldalon 5-10-15 ezer Ft értékben!

Brigifotó – esküvői fotós és rendezvény fotózás


A bejegyzés közzétéve: 2016. november 21. hétfő @ 17:16. Kategória: Foglalkozások with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!