D-vitamin információk oldalunkon

A D-vitamin kapszula gyerekeknek rendszeresen adva segít megőrizni az egészséget és legyőzni egyes tüneteket, betegségeket. Hatékony tápanyag ez, mely befolyásolja a csontok, az izmok, a fogak állapotát, részt vesz az alapvető életfunkciókban.

A D-vitamin kapszula gyerekeknek a csontrendszer aktív fejlődési szakaszában nélkülözhetetlen a megfelelő fejlődéshez. Hiánya a védekezőképességet, az immunrendszer működését gyengíti, megnöveli a fertőzések – elsősorban felső légúti megbetegedések -, valamint a gyulladások kockázatát. Biocom D-vitamin, Coral Calcium és C-vitamin rendelés webáruházunkban! Mivel a dvitamin az egyik legalapvetőbb tápanyagunk, érdemes odafigyelni arra, hogy rendszeresen pótoljuk. Életfontosságú folyamatok résztvevője, szerepe van immunműködésben, a csontozat megfelelő fejlődésében. A gyógyulás D-vitamin kúra alatt hamarabb bekövetkezik pl. gyulladásos megbetegedéseknél, hiszen ez a tápanyag hozzájárul a gyulladások kialakulásának gátlásához, valamint a már fennálló gyulladások csökkentéséhez. De nemcsak erre jó! Rendkívül fontos az izmok, a csontok, a fogak számára, hozzájárul egyes tápanyagok – pl. a kálcium – felszívódásához, segít megőrizni a szív- és érrendszer egészségét is. A D-vitamin nagy dózisban felnőtteknek magas vérnyomás ellen is használ.


Kategória: Egészség  Címkék:
A bejegyzés közzétéve: 2016. szeptember 9. péntek @ 17:04. Kategória: Egészség with tags . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!