Dr. Horváth Anikó ügyvédi iroda

Ügyvédi irodát keres jogi problémája megoldására? Több évtizedes szakmai tapasztalatunkat ajánljuk családjogi, ingatlanjogi, munkajogi, cégalapítással kapcsolatos tevékenységi körökben. Ne habozzon, keresse fel weboldalunkat, ahol rendelkezésre állnak elérhetőségeink.

Az Ön életében is adódhat olyan helyzet, amikor ügyvédi segítséget kell igénybe venni, legyen szó valamilyen peres, vagy peren kívüli eljárásról, vagy jogi segítségről. Hiszen az ügyvéd nem csak peres eljárásokban bizonyul hasznos segítségnek, hanem például ingatlan adásvétel, vagy bérbeadás során is. A későbbi pereskedések elkerülhetők a kellő alapossággal elkészített ingatlan adásvételi szerződésnek köszönhetően, és bizony Ön is beláthatja, ahhoz hogy ez teljesüljön bizony jó néhány jogszabállyal tisztában kell lenni, és megfelelően alkalmazni kell azokat. Ingatlannal kapcsolatos jogi eljárásban nem csak a szerződés elkészítését vállaljuk, hanem teljes körű jogi szolgáltatásunk az ügyletet végig viszi egészen a földhivatali bejegyzésig. Keresse bizalommal ügyvédi irodánkat jogi szaktanácsért!


A bejegyzés közzétéve: 2015. július 21. kedd @ 17:38. Kategória: Ingatlan with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!