Egyedi köszönetajándék a vendégeidnek

A köszönetajándék vagy más néven vendégajándék kedves szokása több száz évvel ezelőtt alakult ki a francia és olasz előkelő udvarokban. A bálokra, partikra érkező vendégek az asztalukon bájos dobozkában édességet találtak.

Azt tartották a vendégek megajándékozása szerencsét hoz a házra. Ebből kiindulva alakult ki az esküvői köszönetajándék szokása, amely amellett, hogy lehetőséget ad az ifjú pár számára, hogy kifejezzék köszönetüket a vendégeik felé, biztosítja, hogy a házasságuk szerencsés legyen. Eleinte a köszönetajándék kis dobozkában vagy tüll zsákban átadott öt szem cukrozott mandula volt, amelynek édes kesernyéssége igen népszerűvé tette és mind az öt szem mandula jelentéssel bírt. Az egészséget, boldogságot, a szerelmet és jólétet és nem utolsósorban a termékenységet voltak hivatottak szimbolizálni. Ma már a köszönetajándék vagy vendégajándék szinte bármi kedves apróság lehet a kerámia szívecskétől a hűtő mágnesen át a kulcstartóig. A fontos, hogy kedves emlék maradjon. Webáruházunkban torta szelet alakú és más bájos dobozkákat rendelhetsz vendégeidnek köszönőajándék gyanánt, amelyben finomságot vagy más ajándékot is elrejthetsz.


A bejegyzés közzétéve: 2016. szeptember 21. szerda @ 16:41. Kategória: Kereskedelem with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!