Eladó lakások a 3. kerületben, Buda, Óbuda, Békásmegyer

Az eladó lakásokat a 3 kerületben, Budán, Békásmegyeren, Csillaghegyen, Óbudán és a Római part környékén keresők számára gyűjtöttük csokorba weboldalunkon az eladásra kínált házakat, lakásokat ingatlanokat.

A Pók utcai lakótelep eladó lakási mellett Aranyhegy, Ürömhegy és a Kaszásdűlő eladó lakási is szerepelnek a listában. Ingatlan ügynökségünk Budapesten két irodával várja kedves ügyfeleit. Referenseink magas szinten képzettek az ingatlan értékesítésben, emellett sokéves tapasztalatuk is van az ingatlan piacon. A saját területüket alaposan ismerik, ezért széleskörű tájékoztatást tudnak nyújtani az adott környékről mindenre kiterjedően. Tekintse meg az eladó ingatlanok listát, amely a lakásokon kívül irodákat, üzleteket és eladó telkeket is tartalmaz. Ingatlan irodánkban munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, akár vásárolni, akár lakását eladni szándékozik. Eladó lakások 3 kerület


Kategória: Ingatlan
A bejegyzés közzétéve: 2016. december 14. szerda @ 17:32. Kategória: Ingatlan . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!