Energetikai tanúsítvány

Honlapunkon keresztül az energetikai tanúsítvány elkészíttetése akár 24 órán belül is lehetséges! Az energiatanúsítványt a kormányrendelet elengedhetetlenné tette 1 évnél hosszabb bérleti szerződés megkötéséhez. Akciós, olcsó árakkal várjuk!

Az energetikai tanúsításnak számos előnye van, amellett, hogy kötelezővé vált bizonyos épületek eladásakor, több haszna is lehet. Magyarországon az emberek legfőképp azért végeztetik el az energetikai tanúsítást, mert az ügyvédjük csak így engedi a szerződéskötést. Az energetikai tanúsítvány egy energetikai számítás, amely megmutatja az ingatlan energiafelhasználásának hatásfokát. Olyan adatokat ad a személő kezébe, amire egyébként általában nem derül fény az épület szemléjekor. A lakás zöldkártyát ajánlott megcsináltatni akkor is, ha korszerűsíteni szándékozzuk épületünket, vagy épületgépészeti rendszerünket. Tekintse meg honlapunkon a törvény által előírt eseteket és kivételeket.


A bejegyzés közzétéve: 2012. december 30. vasárnap @ 13:54. Kategória: Ingatlan with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!