Energiatakarékos spot izzó a Kodak LED webáruház kínálatában

A spot égők még ma is rendkívül népszerűek az otthoni és üzleti világítástechnikában egyaránt. A pult és kiemelő világításon felül besüllyesztve a mennyezetbe vagy bútorba a spotokkal hangulatossá tehetünk sokféle helyiséget.

A gipszkarton lapba vagy bútorlapba épített rejtett LED spot fényforrások kimondottan hangulatossá tudják tenni a helyiség belső terét. Gyakran alkalmazzák polisztirol díszlécbe építve, az így kialakított világítással remek lakberendezési kiegészítőt kapunk. Az alacsony karbantartási költségekkel járó energiatakarékos LED spot izzókat előszeretettel alkalmazzák pultok, polcok és bárszekrények rejtett és kiemelő világításaként, lecserélve a melegedésre hajlamos és kevésbé hatékony halogén égőket. Ha korszerű és környezetbarát fényforrásra váltana, érdemes megtekintenie a webáruház prémium minőségű GU10-es és GU5.3-as foglalattal kompatibilis MR16 LED spot izzó kínálatát.


A bejegyzés közzétéve: 2016. november 23. szerda @ 18:11. Kategória: Kereskedelem with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!