Energy Fitness Centrum, Pécs

A pécsi Energy Fitness Centrumban sportolási, edzési lehetőségek mellett finn és infra szauna illetve masszázs is igénybe vehető, így Vendégeink mozgással és pihenéssel is kikapcsolódhatnak nálunk.

Nálunk kortól, nemtől és fittségi állapottól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Óratípusaink: Bootcamp, Cross-Fit, Fanatic Jump, Fit-Ball, Fit-Box, Fit-Mix, Flexi Bar, Full Body, Full Fatburn, Insanity, Iron Box, Kick-Box Aerobik, Köredzés, Pilates, TRX, Zumba. A rendszeresen hozzánk látogatók bérletet is válthatnak. Ha valaki úgy érzi, hogy az edzését még komolyabban szeretné végezni, nekik fitnesz személyi edzők segítségét is biztosítani tudjuk. A recepció-pihenőben Nutri pult üzemel üditőkkel, turmixokkal, energia szeletekkel stb. Várjuk a sportolni vágyókat!


Kategória: Sport  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2013. február 27. szerda @ 16:00. Kategória: Sport with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!