Fordító Iroda Budapest

SmartTranslations fordító iroda, Budapest. Minőségi fordítási szolgáltatások versenyképes áron rövid határidővel. Fő tevékenységünk: fordítások készítése angolról magyarra vagy magyarról angolra. Ezenfelül vállalunk tolmácsolást és más, a fordításokhoz kötődő szolgáltatást is.

A SmartTranslations fordító iroda csapatát képzett fordítók alkotják, akik kiváló minőségű fordításokat készítenek angolról magyarra és magyarról angolra.A lefordított anyag minősége végső soron annak a fordítónak a szakmai felkészültségén alapul, aki az adott szöveg fordítását végzi. De ez csak az egyik szempont azok közül, amelyek betartásával gondoskodunk arról, hogy az Ön fordítandó anyagai kellő odafigyelésben részesüljenek. Célunk, hogy a fordítás ne csak pontosan tükrözze a forrásdokumentumot, de úgy is hangozzon, mintha az lenne az eredeti dokumentum. Ügyfeleink elégedettsége érdekében a következők biztosítását tartjuk szem előtt: fordítások magas színvonala, határidők pontos betartása, rugalmas hozzáállás az ügyfelek igényeihez, gyors válasz idő, költséghatékonyság.


A bejegyzés közzétéve: 2016. május 18. szerda @ 16:56. Kategória: Nem behatárolható with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!