Fordítóiroda Miskolc

Ha egy vállalkozás sikerre termett, nem állíthatják meg országhatárok! Fordítóirodánkban Miskolcon pontos és megbízható szakfordítással, jogi fordítással tesszük lehetővé külföldi partnerkapcsolatai ápolását, akár gazdasági, orvosi illetve bármely más témában.

A nyelvi nehézségeken azonban sok minden múlhat. A legtöbb sikeres cég külföldi partnerekkel is dolgozik, ha Ön is közéjük tartozik, keresse gyors és pontos fordítóirodánkat! Irodánk fordításait a Cégbíróság hitelesnek fogadja el, kiépített jogi hátterünk garantálja a jogi fordítások szakmai hátterét. Megállapodások, szerződések megbízható fordítása, hiteles fordítás, fordítás hitelesítése, hivatalos fordítás ¬¬- tőlünk! Nálunk minden esetben a szakterületet alaposan ismerő kolléga fordítja az ön dokumentumait, nem pedig az, aki éppen ráér. Jogi fordítás munkát például csakis jogi szakfordító munkatársunk végez é ha ön orvosi dokumentumot bíz ránk csakis a szaknyelvet a célnyelven is magas szinten ismerő kollega végzi el majd a fordítást. A lefordítandó dokumentumokat akár online is elküldheti. Kérje ajánlatunkat!


A bejegyzés közzétéve: 2016. október 5. szerda @ 16:51. Kategória: Nem behatárolható with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!