Grafikától az olajfestményig | Arculattervezéstől a weboldalig

Vállalom olajfestmények készítését és portré rajzolását fotó alapján. Mellette digitális megoldásokkal is várlak, hiszen a komplett arculattervezéstől az egyedi webdesignig és a weboldalon megjelenő termékfotózásban is tudok segíteni. Ha szeretnél mindent egy helyen megoldani, akkor keress bátran a weboldalon keresztül.

Három fő kategóriára van osztva a weboldal. ART – DESIGN – PHOTO Az ART, vagyis a művészeti részében a portré rajzolás fotó alapján és olajfestmények láthatóak. Egyedi képek készítése a megrendelő igényeinek megfelelően is, de a virtuális galériában több elkészült festmény található, melyek szintén kategóriákra vannak osztva. Mellette linónyomatok készítését és gyerekszoba festését is vállalom.
DESIGN, itt leginkább a webdesign-ra kell gondolne, de az offline megjelenésben is tudok segíteni, az alapoktól egészen a komplett arculattervezésig. Az arculati elemek alapja a logó, ebből kiindulva lehet folytatni a különféle grafikai munkákat, úgy mint a szórólap, névjegykártya, plakát, csomagolástervezés… Az online megjelenésen túl, vagyis a weboldal elkészülte után a az oldal keresőoptimalizálásában is tudok segíteni, hogy a weboldal a lehető legjobb helyen legyen a google keresőben. Hiszen a cél az, hogy a látogatók a kulcsszavak beírása után rátaláljanak az adott honlapra.
Annak érdekében, hogy az oldalra kattintás után sokáig ott is maradjanak a látogatok elengedhetetlen, hogy minőségi fotókkal legyen tele az oldal. Itt jön a fotózás, mert ha szeretnénk eladni, akkor szükség lesz a termékfotózásra is, ami szintén megtalálható a weboldalamon.

Művészet vásznon és képrenyőn


A bejegyzés közzétéve: 2015. augusztus 21. péntek @ 22:03. Kategória: Weblapkészítés with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!