Gyógyító masszázs – budapesti masszőr férfi

Egészségünk megőrzése céljából, a feszűltségek oldására egy jó masszázs a megoldás. Egy megfelelő masszőr kezei csodákra képesek.

Egy munkájára igényes és szakmailag képzett masszőr, sok régen fennálló problémát megoldhat, egy személyre szabott masszázs terápiával. Budapesten, Újbuda 11.kerületben érdemes kipróbálni a gyógyító masszázs szolgáltatást. A masszőr férfi kezei és a kezeléseken töltött kellemes időtöltés nem csak testi, hanem lelki gyógyuláshoz és energetikai feltöltődéshez is hozzá lehet jutni. Minden masszázs kezelés egyedi igényekhez van igazítva, az egyénnek megfelelő módszerekkel, intenzítással. Akár egy kis ellazulásra, felfrissülésre, vagy izom-izületi fájdalmak csillapítására, feszültségek, letapadások oldására van szükség, arra a masszázs mindenképpen egy remek megoldást nyújthat. A masszázs az egyik legősibb és legegyszerűbb gyógyító módszer, melynek sok fajtája ismeretes és a hosszú évek alatt számos új technika fejlődött ki. Manapság is folyamatosan fejődnek és finomodnak a masszázs elemei, számos új formában és megoldásban lehet felfedezni az az újabbnál-újabb masszázsfajtákat. Alap masszázsok: svédmasszázs, gyógymasszázs, sportmasszázs, talpmasszázs-talp reflex terápia. A masszőrnek is folyamatosan frissíteni és gyakorlatban is ismételni szükséges a már megszerzett ismereteit, továbbá érdemes az újdonságokat is figyelembe venni, követni és ha a szükség úgy hozza, a masszázsába is beépíteni. A cél mindenképpen, az eredményesség, kreativítás és mindenekellőtt a betegnek jót tenni és nem ártani! Napjainkban számos betegség, probléma, a stresszre vezethető vissza. A masszázsok során, amellett, hogy a páciens egy kellemes ellazulást, kikapcsolódást ér el-ami önmagában is gyógyít, a masszőr fellazítja letapadt izmait, oldja az izületi merevséget, a vérkeríngés javul, a salakanyagok könnyebben távoznak a szervezetből. A mssszázs a testet és a lelket is egyaránt gyógyítja.

Masszőr férfi gyógyító masszázsa budapesten

Kategória: Egészség  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2011. október 3. hétfő @ 13:43. Kategória: Egészség with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!