Ha szeret repülni

A helikopteres sétarepülés egy életre szóló élmény, ne hagyja ki Ön sem! Megnézni a Budapest környéki szép helyeket, majd Szentendrét és a Visegrádi várat hibátlan szórakozás.

Ha te is szereted a repülést, de eddig csak nagy utasszállítókhoz volt szerencséd, akkor itt az ideje kipróbálni a kis repülőgépes sétarepülést vagy a helikopteres sétarepülést, mert ez az igazi, hamisítatlan repülés páratlan élmény. Akciós csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy még ajándéknak is kiválóan megfelelnek, minden repülést szerető ember számára. A helikopteres sétarepülés megmutatja Budapest, Szentendre vagy éppen Visegrád legszebb, leglátványosabb oldalát is, érdemes kipróbálni. A Skyline neked is megmutatja, mennyire varázslatos az igazi sétarepülés. Pazar helikopteres sétarepülés


A bejegyzés közzétéve: 2016. július 17. vasárnap @ 13:25. Kategória: Szórakozás with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!