Hansgrohe-Otthondepo

Online webshopunkban a hansgrohe termékek széles választékával várjuk a kedves érdeklődőket. Nézz szét nálunk és rendeld meg álmaid fürdőszobájának kellékeit. Állandó akciók várják látogatóinkat.

Az OtthonDepo.hu online weáruházunkban a fürdőszoba és építőanyagok és minden azotthon felépítéséhez és felújításához szükséges terméket megtalál. Széles választékával várja a kedves érdeklődőket: csempék, padlólapok, szaniterek, építőanyagok és mind ezek kiegészítőivel. Cégünk 20 éves múlttal rendelkezik az építőanyag-kereskedelem területén. Az webáruház 2010 júliusi indulását 10 hónapos munkafolyamat előzte meg. Az előkészületeket magas szakértelmű tervező, kivitelező és marketing csapat segítette. Az OtthonDepo webáruház egy integrált vállalatirányítási rendszerre épült, melynek motorja a megbízhatóságáról híres amerikai Oracle cég adatbázisa. Hansgrohe


Kategória: Építőipar  Címkék:
A bejegyzés közzétéve: 2015. október 13. kedd @ 17:19. Kategória: Építőipar with tags . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!