Ittettem.com

Gasztronómiai blog, éttermekről étkezdékről. Főként Budapesten, de országszerte az általalm meglátogatott éttermekről étkezdékről írok élmény beszámolót.

Az ittettem.com egy blog éttermekről illetve mindenféle ételt-italt kínáló vendéglátóipari egységről ahol megfordultam. Összegyűjtöttem azokat a helyeket, ahol eddig ettem-ittam. Az oldal célja a főként pozitív tapasztalatok megosztása, illetve bárki számára van lehetőség beszámolók beküldésére. Számos ehhez hasonló oldal megtalálható már az interneten, a különbség csupán az, hogy a legnagyobb gasztroblogok mögött étterem lánc tulajdonosok állnak. Ez természetesen nem zárja ki eme az oldalaknak a hitelességét, én mégis csupán leginkább az alacsony árkategóriába tartozó helyeket szeretném egy oldalon tudni. Gasztronómiai blog


Kategória: Gasztronómia  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2014. november 18. kedd @ 18:33. Kategória: Gasztronómia with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!