Kertépítés

A kertépítés hozzértést igénylő, kreatív feladat, mely nem merül ki a terület füvesítésében és néhány dísznövény telepítésében. Arra törekszünk, hogy a különböző kertépítészeti elemek is nagy hangsúlyt kapjanak, mint díszkivilágítás, mesterséges vízesés vagy csobogók.

A kerttervezés során egyedi ötletek tárházával segítünk a kert igazi újjászületésében! A dísznövényeket saját kertészetünkből szállítjuk, a gépi földmunka elvégzését gépparkunk segítségével oldjuk meg, tehát komplex szolgáltatást nyújtunk! A kerttervezés és kertépítés így jóval kedvezőbb áron kivitelezhető! Öntözőberendezések telepítése és a további növényápolás, kertfenntartás is részét képezik tevékenységünknek! A kerttervezés a megrendelő és a szakemberek együttműködésével történik. Csapatunk igyekszik minél több lehetőséget Ön elé tárni, hogy egyéni elképzelései szerint végre álmai kertjének tulajdonosa lehessen! A kertépítést teljeskörűen vállaljuk a gépi földmunkáktól az öntözőberendezések telepítéséig! Számunkra fontos az összhang és a harmónia, azért a dísznövények telepítésén túl látványos kertépítészeti elemekkel tesszük még különlegesebbé otthonának zöld környezetét a kerttervezés, kertépítés során! Egy tó, csobogó vagy a díszkivilágítás páratlan hangulatot teremthet! Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a kerttervezés, kertépítés terén! Kedvező árakkal várjuk hívását!


A bejegyzés közzétéve: 2012. április 10. kedd @ 23:53. Kategória: Állatok, növények with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!