Két Korona Wellness Szálloda – Felejthetetlen kikapcsolódás

Szállodánk egyike a Balaton legszínvonalasabb szálláshelyeinek. A balatonszárszói wellness szálloda minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal, kényelmes kétágyas és családi szobákkal, lakosztályokkal, 600 m2-es wellness részleggel és 6 konferenciateremmel várja vendégeit az év minden napján.

Tekintse meg a Balaton déli partjának családias wellness szállodáját, mely nemcsak nyáron, hanem minden évszakban családja legkedvesebb pihenőhelyeként szolgálhat. Szakképzett személyzetünk színvonalas szolgáltatásokkal kecsegteti el a hozzánk betérő vendégeket. Éttermünk kulináris élményeket kínál, míg wellness részlegünk élménymedencéje, sodrófolyosója és szaunái hozzájárulnak az egészséges, élettel teli kikapcsolódás minden pillanatához. Ajánlataink óriási kedvezményekkel foglalhatók. Akcióink igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal. Jöjjön és élvezze a Balaton szépségét. Töltse pihenését Balatonszárszón! Mi szeretettel várjuk!

Két Korona Wellness Szálloda – Felejthetetlen kikapcsolódás


Kategória: Turizmus  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2015. március 3. kedd @ 18:13. Kategória: Turizmus with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!