KISKERTEK – Kertépítés elérhető áron!

Fiatal, szakképzett kertészmérnökökből álló négytagú csapatunk többéves munkatapasztalattal és szeretettel fogad minden kedves leendő megrendelőt.

A kertépítő cégek választéka Magyarországon igen nagy, ezért nehéz dolga van annak, aki szeretné kertjét egy szakképzett csapattal megépítetteni.

A mi kis négytagú csapatunk már hosszú évtizedek óta legjobb barátságból alakult át munkakapcsolattá. Egészen fiatal korunk óta életünk szerves részét képezi a természetjárás – és ezzel együtt a természetszeretet.

Az idők múltával természetszeretetünket szerettük volna átültetni egy másfajta, kreatívabb aspektusba is. Így közösen a Budapesti Corvinus Egyetem mellett döntöttük, ahol sikeresen végeztük el tanulmányainkat.

Mára már sokéves tapasztalattal működő vállalkozásunk szeretettel várja újabb megrendelőit, akikkel közösen együttműködve kreatív megoldásainkkal fűszerezve igyekszünk a leggyönyörűbb kerteket megtervezni és megépíteni.

Ha sikerült elnyernünk bizalmát, kérjük tekintse meg honlapunkat, és írjon nekünk e-mailt!

Kertépítés elérhető áron, fiatal kertészmérnökökkel!

A bejegyzés közzétéve: 2012. március 16. péntek @ 21:32. Kategória: Építőipar with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!