Költöztetés bútorszállítás Budapesten

Szeretném önöknek bemutatni a Budapest telephellyel rendelkező költöztető, bútorszállító vállalkozásunkat. Így legalább képét kaphatnak a szolgáltatásunk színvonaláról, tevékenységi kőrünkről és a hozzátartozó lehetőségekről. Kérem önöket, hogy mielőtt döntenének több szolgáltatótól kérjenek részletes tájékoztatást.

Nagyon sokan vagyunk Budapesten, akik költöztetéssel és bútorszállítással foglalkoznak rendszeresen.
Ezért kiélezett harc folyik az ügyfelek és a fuvarok megszerzéséért.
Nagy részük korrekten és ügyfélbarát szolgáltatásokat biztosít, illetve végzi a rajuk bízott megrendelést.
A költöztetők kisebb része az adott munka gyors, színvonaltalan elvégzésére, gyors pénzkeresetre koncentrál.
Vállalkozásunk hosszabb időre tervez, ezért figyelmesen és szakszerűen dolgozunk, részletes árajánlatot adunk, és próbálunk segíteni még a költöztetés elött abban, hogy stresszmentesen és gondtalanul előkészítse a szállítandó dolgokat.
Éppen ezért, ha megkapta tőlünk a részletes és mindenre kiterjedő árajánlatunkat, Budapest területén belül díjmentes költöztető dobozokat biztosítunk.
Ha nem tudja a raktárunkból elszállítani, vagy nincs rá ideje, akkor kiszállítjuk az adott címre, ezért sem kell külön felárat fizetni.
A költöztetést hétvégén, ünnepnap, vagy akár este is megoldjuk, tekintettel vagyunk a megrendelőink szabad idejére, szabadságára.
A teherautóink felszereltek, minden eszköz megtalálható rajtuk, ami kell a szakszerű és rugalmas munkavégzéshez.
A szövetes és bőr kárpitos bútorokhoz (matrac, ágy, heverő, üllőgarnitúra, kanapé, Franciaágy, fotel, stb,) védőfóliát biztosítunk.
Ezt szintén díjmentesen biztosítjuk, így megelőzzük a sérüléseket, szennyeződéseket, és így biztosítjuk magunkat a véletlenszerű rongálódástól.
Már elmúltak már azok a Balkáni idők, amikor nem számított a bútorok épsége, és szó szerint értse, csak feldobálták a bútorokat a raktérbe.
A szállítómunkásaink csapatban dolgoznak, akiknek a megrendelő a legfontosabb.
Jól tudják hogy a költöztetés egy bizalmi munka, mert betekintést szereznek az ügyfelek életébe, magánszférájába.
Munkaidőben alkoholt nem fogyasztanak, lendületesen dolgoznak, ápoltak és kulturáltak.
A legkisebb munkánál is alaposan dolgoznak, mert tudják, hogy a jó ügyfél az, aki a későbbiekben is visszahív minket.
Budapesten történő költözésnél lomtalanítást is vállalunk, így a megunt dolgait, kacatjait, törött és sérült bútorait hulladékudvarba szállítjuk.
A vékonyabb pénztárcájú, kevesebb pénzel rendelkező ügyfeleinkre is gondolunk.
Számukra biztosítani tudunk fapados költöztetést, így barátaival, ismerőseivel és családtagjaival kalákába megoldhatják a bútorok és apróságok szállítását.
Cégünk biztosít önöknek egy 25 köbméteres ponyvás teherautót sofőrrel és önök a lakásból kihordják a szállítandó dolgokat, és a lerakóhelyen meg behordják az új helyre.
A sofőr a teherautó rakterén elpakol, mert ő a felelős a szállításért, a bútorok épségéért.
Fapados költöztetést és tehertaxi szolgáltatást akkor is érdemes igénybe venni, ha csak 1 – 2 tételt kell szállítani, hűtő, mosógép, lapra szerelt bútorok, építőanyag, stb.
Remélem tudtam segíteni önöknek, ha többet akar megtudni a szolgáltatásunkról, kérem, tekintse meg a honlapunkat.

Budapesti Költöztető – Bútorszállító


Kategória: Foglalkozások  Címkék: ,
A bejegyzés közzétéve: 2017. január 17. kedd @ 22:44. Kategória: Foglalkozások with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!