Költöztetés Tehertaxi

Cégünk több éves rutinnal vállal tehertaxit Budapesten illetve költöztetés az ország és az unió területén. A hét bármely napján elérhetőek vagyunk.

Igény esetén teljes be és kicsomagolással. Dobozokat biztosítunk, a csomagoló anyag beszerzésével se fáradjon,nálunk minden megtalálható. Tiszta és zárt teher autókkal,erős tapasztalt rakodókkal várjuk szíves megrendelését. Nemzetközi költöztetés esetén minden esetben egyedi ajánlat készítése, tehertaxi és költöztetés Budapesten akár azonnal is rendelhető. Költöztetés előtt ingyenes és kötelezettség mentes munka felmérést tudunk ajánlani. Keressen minket nem bánja meg, ha korrekt és megbízható fuvarozói partnert keres akkor ne habozzon.Honlapunk felületén ingyenes visszahívást biztosítunk, éljen bátran ezzel a lehetőséggel.


Kategória: Foglalkozások  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2013. március 18. hétfő @ 08:58. Kategória: Foglalkozások with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!