Kubio, stílus a hulladéktárolásban

A Kubio kukatárolórendszere új, stílusos megoldást kínál a kertben éktelenkedő kukák tárolására. Többféle színben rendelhető, ezáltal bármilyen környezettel harmonizál. Kulcs nélküli és kulccsal zárható kivitelben is kapható.

A Kubio kukatárolóval stílusosan tárolhatja hulladéktároló kukáit. Nem kell többé a hátsó kertben rejtegetnie a nagy kukákat, a Kubio kukatárolója akár előkertjének dísze is lehet. A tároló két fő részből áll, az egybeöntött beton tárolószekrényből és a rászerelt rozsdamentes acéllemez ajtókból. Az ajtókat elektrosztatikus porszórással festjük, és bármelyik RAL-színben rendelhető, így téve egyedivé a tárolókat. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kombinációt. A Kubio kukatároló modern, időtálló megoldás, mely egyszerűen használható, mégis esztétikus megoldás a hulladéktárolásban. Kubio hulladéktároló


A bejegyzés közzétéve: 2016. augusztus 23. kedd @ 17:18. Kategória: Kereskedelem with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!