Lapajánló Linkkatalógus – használati utasítás
Lapajánló Linkkatalógus

Lapajánló Linkkatalógus

A Lapajánló linkkatalógus azzal az elsődleges céllal jött létre, hogy segítse az egyes cégeket és magánszemélyeket, azoknak is nem csak a szolgáltatását mutassa be, hanem weblapját is hirdesse. Ha a te weboldalad még nincs jelen linkkatalógusunkban, akkor feltétlen küldjed be, hiszen releváns környezetből érkező értékes dofollow linket adunk saját aloldalon a megkövetelt 25+75 szóért cserébe!

A Linkgyűjtemény használata rendkívül egyszerű. Ajánlás előtt érdemes elolvasni a szabályzatot, mely hidd el megéri. Inkább szánj rá először 3 percet, így megkíméled magad a felesleges gépeléstől. Majd ezt követően az előbb olvasottakat betartva a lapajánlás menüpont alatt tudod kitölteni és beküldeni a lapodat. Ezt követően értesítést fogsz kapni az esetleges helyes/hibás kitöltésről, majd egy emailt, melyben megköszönjük linkbeküldésed.

Az elbírálás rendkívüli gyorsaságú, melyről azonnal értesítelek. Ha minden megfelelt még aznap elfogadom a linket, mely azonnal meg is jelenik. Viszont ha aznap sok beküldés volt, akkor elképzelhető, hogy időzítem.

Ugyancsak kiküldöm neked az elutasítás okát! Ha bármi problémád van kérlek keress fel a kapcsolati űrlap segítségével.
Köszönöm szépen a figyelmet, amennyiben lehetőséged van, kérlek támogasd oldalunkat egy főoldalunkra mutató hivatkozással, hogy tovább erősíthesd weblapunk, s ezzel mintegy a te általad beküldött és rád mutató linkedet is.


Kategória: Linkkatalógus  Címkék:
A bejegyzés közzétéve: 2013. január 1. kedd @ 00:00. Kategória: Linkkatalógus with tags . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!