Látványos thai box edzések!

Próbál d ki te is a thai nemzet ősi harcművészetét, nem bánod meg! A thai box a legprofibb pusztakezes harcrendszer. Annyira hatékony, hogy a legtöbb hadseregben az alapkiképzés része.

A thai box sport egyedülálló, stresszoldó hatású, feszültséglevezető. Ráadásul megtanulsz rendesen bunyúzni is! A thai box gyerekkorban is elkezdhető, fizikai erőre és ügyességre épülő harcrendszer. Manapság az összes sikeres küzdősport (k1, MMA) alapja a thai box. Gyere és tanuld meg te is! Gyerek thai box edzések, felnőtt, csoportos és egyéni oktatás, jó hangulat, csapatszellem. Budapesten már két helyen megtalálsz minket. A Booster Z thai box klubjában is is mindent megtanulhatsz az istenek küzdősoprtjáról. A thai box neked is jót fog tenni! A látványos thai box edzések erre vannak!


Kategória: Sport  Címkék: ,
A bejegyzés közzétéve: 2014. november 3. hétfő @ 20:42. Kategória: Sport with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!