Lovaglás festői környezetben Debrecen mellett

A lovaglás ma már nem nevezhető a kiváltságosok sportjának, hiszen bárki számára elérhető. Debrecen tőszomszédságában lévő lovasparkunkban minden korosztály lovaglás iránti vágya kielégíthető. Rendelkezünk pónikkal is a kisgyermekek lovasoktatásához emellett felnőtteket számára több nagyméretű iskolaló várja.

Lovagoljon festői környezetben! A Debrecen melletti lovasparkunkban hideg- és melegvérű lovakkal, pónikkal tanulhat. A remek iskolalovak oktatásra és hobbilovaglásra is ki vannak képezve. A lovaglás megtanulásában magasan képzett oktatók segítenek. Nyáron lovastábort szervezünk a gyerekeknek. A paradicsomi környezet a lovagláson kívül ideális kirándulásra, elmélkedésre, pihenésre, feltöltődésre is. Ha nincs ideje a lovával foglalkozni, adja hozzánk bértartásra! Abrakolási, legelési lehetőséget, 24 órás felügyeletet, napi almozást nyújtunk számára, Önnek pedig pálya- és nyereghasználatot. További szolgáltatásainkat megtalálja a honlapunkon. Lovaglás Debrecen


A bejegyzés közzétéve: 2015. november 17. kedd @ 17:09. Kategória: Szórakozás with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!