Mav-IT Kft: az ISO 14001 szabvány alkalmazásának előnyei

Az ISO 14001 rendszer célja, hogy elfogadható mennyiségű környezeti terhelést létrehozó üzemet működtessen és ezek a változások mérhetővé váljanak ezáltal a környezetszennyezés mértékét minimalizálva. Kik számára előnyös az ISO 14001 szabvány? Ha a környezetszennyezés csökkentése a cél, akkor kapásból mondhatjuk, hogy mindenkinek, akik a tevékenységük során a környezetükre bármilyen hatást gyakorolnak.

Víz vagy levegő szennyezés, zajszennyezés, az egészségre ártalmas anyagok használata a tevékenységük során. Az ISo14001 tanúsítvány bevezetése lehetséges egy már működő egyéb rendszerbe való beintegrálással is. Akár a már működő ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel is remekül működtethető együtt. Számos előnnyel jár az ISO 14001 tanúsítás bevezetése. A vevői, megrendelői vagy a szolgáltatását igénybe vevő ügyfelei bizalma növekedni fog a cégével és tevékenységével kapcsolatosan, hiszen felelősségteljes, tesz a környezetvédelemért. A környezetszennyezés mértéke valóban csökken a rendszer bevezetésével. Ha ön pályázatban szeretne részt venni, akkor is előnyhöz juttathatja, mert egyes pályázatok esetében kötelező is lehet, vagy minimum előnyben részesülhet általa. Csökken az energia felhasználás ezzel költséghatékonyabban működtetheti vállalkozását. ISO 14001 szabvány


A bejegyzés közzétéve: 2016. november 17. csütörtök @ 16:45. Kategória: Nem behatárolható with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!