Munkaruha hímzés

A céges pólógyártás az elmúlt évtizedben egyik jellemző tevékenysége volt vállalkozásunknak, amely hozzájárult a nagyobb darabszámú pólómennyiség-rendelések fogadásához, a pólók egyedi elkészítéséhez.

Vállalkozásunk, a Kasza Kft. jelentős gyakorlattal bír a munkaruha hímzés területén. A megrendelőink jellemzően ötven főnél nagyobb foglalkoztatók, és számukra nagy darabszámban szükséges munkaruha hímzés elvégzése. A gépparkunkban megtalálható eszközök és gépek lehetővé teszik, hogy napi szinten ötszáz és kettőezer-ötszáz darabszám között állítsunk elő számukra termékeket. A munkaruha hímzés esetében ezek jellemzően céges ingek, pólók, sapkák, egyéb viselhető ruhaneműk.

A nálunk meglévő több évtizedes tapasztalat garanciát jelent arra, hogy az Ön vállalkozása által megrendelt munkaruha megfelelő minőségű. Strapabíró és hosszú távra szóló megoldást jelentenek munkaruháink. Vállalkozásunk 1982 óta jelentős tapasztalatot és gyakorlatot halmozott fel a ruhakészítés, hímzés és gyártás kapcsán. A hímzési eljárásban kizárólagosan a minőséget legmagasabb szinten garantáló Madeira és Amman hímzőcérnákat használunk. Munkatársaink célja, hogy a legszínvonalasabb terméket állítsuk elő az Ön és munkavállalói számára.

Munkaruha hímzés célja a minőség
A célunk, hogy a hímzés minősége és annak időtállósága biztosítva legyen. Törekszünk arra, hogy vásárlói körünk visszatérő megrendeléseket eredményezzen, és elégedett legyen elvégzett munkánkkal. A Kasza Kft. évtizedekre visszanyúló gyakorlata, tapasztalata segít Önnek. Arra törekszünk, hogy minél testreszabottabb termékkörrel és a Megrendelő igényeihez illesztetten végezzük el tevékenységinket. A rendelkezésre álló gépeink a cégnév, a logó, egyéb megrendelőre utaló, és számunkra megadott igény esetén elkészíthetőek. Azért, hogy a hímzési eljárással készárun, sapkán vagy akár táskán is megjelenhessen vállalkozása.


A bejegyzés közzétéve: 2017. február 13. hétfő @ 20:42. Kategória: Kereskedelem with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!