Műszaki vizsga ára

A műszaki vizsgára mindenkinek fel kell készülnie. Nem elég csak az autót karban tartani, Önnek is elő kell készíteni a hivatalos eljáráshoz szükséges okmányokat, be kell fizetni a műszaki vizsga árát.

Melyek ezek az okmányok? A műszaki vizsgára feltétlenül vigye magával a személyazonosságát igazoló okmányt és a lakcímkártyát. Mivel ez mindig Önnél van, így nem lehet probléma ekkor sem. A forgalmi engedély szintén nem lehet gond, mivel az mindig a járműben van, ha közlekednek vele. Amit el szoktak felejteni, az általában a törzskönyv, valamint a kötelező biztosítás befizetését igazoló dokumentum, valamint a műszaki vizsga díjának befizetését igazoló okmány. Ha a jármű valamely felszereléséhez tartozik műbizonylat – ilyen lehet például a vonóhorog – természetesen azt is be kell mutatni!


Kategória: Nem behatárolható  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2012. augusztus 2. csütörtök @ 11:20. Kategória: Nem behatárolható with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!