Óbuda Travel

Az Óbuda Travel utazási iroda elsősorban a családi nyaralások és körutazások specialistája. Teljes körű utazásszervezési szolgáltatással állunk utasaink rendelkezésére. Irodánk vállalja a családi nyaralások és körutazásokon kívül iskoláknak, intézményeknek, vállalatoknak szakmai utak, egyéni utak, csoportos utak teljes körű megszervezését beleértve az utazást, a szállást, programokat, városnézést.

Óbuda Travel utazási iroda teljes körű utazásszervezési szolgáltatást biztosít ügyfeleinek. Célunk, hogy igazi élmény legyen a családi nyaralás, vagy telelés és visszatérő vendégként hosszú éveken át tudjunk Önnek és családjának kiváló pihenési lehetőségeket kínálni. Elsősorban családi pihenések, üdülések szervezését tekintjük fő profilunknak. Irodánk vállalja a körutazások, hajókirándulások, egzotikus nyaralási helyszínek bemutatását, szállásfoglalását, a teljes körű utazás szervezését. Programok szervezéséhez célországonként rendelkezünk program specialistákkal, akik részletesen ismerik az adott országok ismert és kevésbé ismert látnivalóit, valamint azon újdonságokat, melyek még nem igazán ismertek a turisták előtt. Segítségünkkel valódi élménnyé válik válik a nyaralása. Kérjük látogassa meg oldalunkat.


A bejegyzés közzétéve: 2014. augusztus 19. kedd @ 15:38. Kategória: Turizmus with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!