Online számlázóprogram

A cégek megfelelő és folyamatos növekedését a tudatos tervezéssel lehet leginkább fenntartani. Ebbe beletartozik az időfaktor és a biztos pénzügyi tervezés is. A Billzone egy olyan felhasználóbarát számlázó program létrehozására törekedett, amely mindkét területen segítséget képes nyújtani a vállalatoknak és magánszemélyeknek.

Az időtakarékosság kulcsa, hogy egyrészt bárhonnan és bármikor elérhető a program, mivel minden folyamat az interneten keresztül történik. Az elektronikus számlázás során elküldött számlát a fogadó fél e-mailben megkapja, s azonnal le is töltheti. Ezzel elkerülhető az ügyfél – posta – ügyfél megszokott hármasa. Egyrészt senkinek sem kell utazgatnia, sorban állnia, illetve napokat várnia a számla megérkezésére, másrészt a posta kimaradásával már anyagilag is érzékelhető egy megadott ügyfélkör esetében a költséghatékonyság. Nem kell emellett nyomtatópapírra, patronra vagy szigorú számadású nyomtatványokra költeni. Az elektronikus aláírással ellátott számlák biztonságosak, és mind az EU-n, mind pedig Magyarországon a hatályos jogszabályoknak megfelelnek, így nem csak hazai, hanem nemzetközi partnereinkkel kapcsolatban is megoldást nyújt a Billzone számlázóprogram. Számlázó program


A bejegyzés közzétéve: 2015. július 20. hétfő @ 17:40. Kategória: Internet with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!