Pasziánsz, magyar kártya és logikai játékok

Nézd meg honlapunkat, ahol egyedi fejlesztésű pasziánsz, magyar kártya és logikai játékokat találsz! Biztosak vagyunk benne, hogy valamelyik elnyeri a tetszésed és remek helyezéseket érsz el a pontlistán.

Oldalunkon ingyenes játékokat találsz, amiket bármikor játszhatsz a böngésződben. Ha szereted a pasziánsz játékokat, próbáld ki a Fekete özvegyet, Péktucatot vagy az olyan kevésbé ismert, de nagyszerű pasziánsz játékot, mint a Skorpió! Ha inkább a magyar kártyát kedveled, akkor sem kell csalódnod: oldalunkon fent van a makaó és még zsírozni is tudsz. Ezen kívül van még amőba, aknakereső és egyéb logikai játékok. Az összes játékhoz pontlista tartozik, hogy összemérhesd tudásod a többi játékoséval. Érdemes gyakran visszalátogatnod, hiszen folyamatosan bővítjük játékkínálatunkat.


Kategória: Játékok  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2015. október 2. péntek @ 16:53. Kategória: Játékok with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!