Pipa Link katalógus

A link katalógusok száma szinte lehetetlenül sok. Azonban ahogy az életben, itt is törekedjünk inkább a minőség megválasztására. A Pipa link katalógus tiszta kóddal, egyszerű beküldési lehetőséggel várja a linképítőket.

Továbbá azon felhasználókat is várjuk akik szeretnék növelni oldaluk forgalmát. Katalógusunkban több olyan funkciót is megtalálhat, mely más ilyen terű gyűjteményekben nem található meg. Pagerank értéke és backlinkjeinek erőssége garancia, hogy hatékonyan fogja növelni oldalának értékét. Egyedien adható meg a link beküldés során az anchor, illetve a title értéke a linknek. Plusz, az is megadható, hogy a target milyen értéket képviseljen, tehát új vagy azonos ablakban nyíljon meg a link! Így ezen extrákkal sokkal értékesebb linkforrása lehet a Pipa link katalógus, mint az gondolná! Több komolyabb hazai linképítő csapat is használja a katalógust, listájukon szerepel mint: minőségi, gyors elfogadású katalógus.


Kategória: Linkkatalógus  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2011. november 29. kedd @ 08:56. Kategória: Linkkatalógus with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!