Sétarepülés Budapest felett éjjel

A sétarepülés semmivel nem pótolható, lenyűgöző élményét nálunk többféle légi járművön utazva is átélheted akár helikopterrel, kisrepülőgéppel vagy hőlégballonnal szeretnéd; sőt még ejtőernyőzni is örömmel elviszünk.

A szerintünk legizgalmasabb ajánlatunk az éjszakai sétarepülés Budapest felett éjszakai fényárban. A varázslatos éjjeli kivilágításban fürdő főváros a madarak szemével nézve mindenkit ámulatba ejt. A bársonyos sötéten hömpölygő Duna széles bársonyszalagját ékkövekkel kirakott karkötőkként ölelik át a hidak. Rajtuk végtelen, csillogó gyöngysorokként kígyózva haladnak az autók. A pilóta lassan halad a levegőben és emellett alacsonyan is repül, hogy te és az utastársaid minél inkább kiélvezhessétek a látványt. A sétarepülés Budapest programunkon való részvételhez csupán a pilótával egyeztetned.


A bejegyzés közzétéve: 2015. október 19. hétfő @ 18:27. Kategória: Szórakozás with tags , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!