Svédmasszázs

Próbálja ki a svédmasszázst! Szakitson azzal a téves sztereotipiával, miszerint a masszázs csak a felsőbb osztályrétegek számára elérhető! Feküdjön masszázspadunkra, és legyen része királyi kényeztetésben!

Ha azt hiszi, csak egy méregdrága wellness nyaraláson van lehetősége kipróbálni a svédmasszázt, téved! Mesés kikapcsolódást nyújt Önnek, ha részt vesz az általunk kínált svédmasszázs kezelésen. Legyen szó lazításról, relaxálásról, mozgásszerveinek védelméről, esetleges betegségek megelőzéséről – a svédmasszázs az ideális gyógyír a számára! A masszázs gyógyító erején már évezredekkel ezelőtt felfedezték. A szó a görög massein, dörzsölni szóból ered. Már akkoriban is csillapítottak sajgó testrészeik fájdalmát, nyomkodással, illóolajok használatával.Látogasson el szalonunkba, és szakadjon ki a mindennapi élet gyötrő nyomása alól.


Kategória: Egészség  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2012. július 11. szerda @ 08:54. Kategória: Egészség with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!