SZÉP Kártya

A SzepKartya.hu a cafeteria rendszer új elemét bemutató portál. Univerzális elektronikus utalvány, mely bankkártyaként használható. Az üdülési csekket, és további utalványokat egyesít.

A Széchenyi Pihenő Kártya három alszámlával rendelkezik, melyekről külön téríthetőek a szállásfoglalással, a vendéglátással kapcsolatos költségek, valamint a szabadidő és rekreációs szolgáltatások költségei. A SZÉP Kártya igen kedvező adózású juttatási forma. Egyformán gazdaságos a munkavállalóknak, a munkáltatóknak, valamint a szolgáltatásokat biztosító elfogadóhelyeknek. A plasztikkártyával a kártyaelfogadó helyeken POS terminál vagy internetes felület segítségével, továbbá telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet a választott szolgáltatás költségeit megtéríteni. Országszerte egyre több és egyre változatosabb elfogadóhely csatlakozik a rendszerhez. Ismerje meg Ön is a SZÉP Kártya által biztosított lehetőségeket, és éljen velük. A SZÉP Kártya igazán jó választás. Tapasztalja meg Ön is az előnyeit. Igényeljen SZÉP Kártyát.


Kategória: Turizmus  Címkék:
A bejegyzés közzétéve: 2012. február 10. péntek @ 00:47. Kategória: Turizmus with tags . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!