Takarítás: Makulátlan Tiszta Terület Kft.

Cégünk Budapest egész területén vállalja a legkülönfélébb takarítási munkákat. Legyen szó egy irodaház takarításáról, de akár egy mohás terasz, egy magasan lévő ablak vagy egy zsíros éttermi munkaasztal megtisztításáról. Szívesen vesszük az egyedi feladatokat is, amely kihívást jelent.

Szívesen vesszük az egyedi feladatokat is, amely kihívást jelent. Mivel az általános takarítói bizonyítvány mellett rendelkezünk tisztítás-technológiai valamint felületspecialista oklevéllel is, így bátran állíthatjuk, hogy a legkülönfélébb feladatokkal, helyszínekkel és területekkel is tudunk boldogulni.

Vállalunk heti, havi, negyedéves takarításokat, vagy alkalomszerűen pl. ünnepek előtti vagy felújítás utáni nagytakarítást.
Dolgozunk irodáknak, munkahelyeknek, de magánembereknek is. Társasházak teljes körű takarítását el tudjuk végezni a garázstól a lépcsőházon át a padlásig. Sportlétesítményekben is szoktunk dolgozni.

Várjuk kedves érdeklődését. Weboldalunk Blog menüpontjában megtekintheti egyedi munkáinkat, érdekességeket, fotókat.

Makulátlan Tiszta Terület Kft.


A bejegyzés közzétéve: 2016. november 30. szerda @ 18:21. Kategória: Foglalkozások with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!