Társkeresés mobilon – Singlemap

Társkereső alkalmazás 16 nyelven, amely térképen mutatja a szingliket bárhol a világon. Ingyenes fotó és adatlap megtekintéssel és üzenetküldéssel. A társkereső applikáció Apple és Android készüléken is fut.

Mobilos társkereső alkalmazás. A térképes társkereső segítségével a telefonodon nézheted meg, hogy hol vannak a közeledben szinglik, akikkel rögtön fel is veheted a kapcsolatot. A társkereső adatbázisában kereshetsz a fényképek között, megtekintheted az adatlapokat, vagy üzenetet küldhetsz – ingyenesen. A térképes társkereső 16 nyelven, az egész világ területén működik, így bátran keresgélhetsz a külföldi szinglik között is. Nyaralás előtt érdemes az uticélon tartózkodó egyedülállókkal felvenni a kapcsolatot, előre biztosítva ezzel a biztos programokat, vagy akár az ingyen szállást is. A társkereső alkalmazás letöltését követően tölts fel magadról fényképet és minden adatot megadva töltsd ki az adatlapod, hogy könnyebben rád találjon a nagy ő! Társkeresés mobilon – Singlemap


Kategória: Szórakozás  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2014. december 4. csütörtök @ 18:51. Kategória: Szórakozás with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!