Új Fitness terem Csepelen a XXI. kerületben!

Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió Csepel… ha igényes, barátságos környezet, kedves és magasan képzett kollégák, hatékony edzések, jó hangulat!

Csepeli fitness termünk kialakításakor egy dolgot tartottunk szem előtt: hogy Vendégeink maradéktalanul jól érezzék magukat nálunk. Mindezt szem előtt tartva egy igényes, barátságos helyet hoztunk létre, ahol szakmailag jól képzett aerobic edzők és oktatók dolgoznak, a kollégák kedvesek és barátságosak, az órák izgalmasak és hatékonyak. Órarendünk változatos: aerobic, step, cardio training, jóga, zumba és funkcionális edzés is szerepel repertoárunkban. Zumba oktatónk egyenesen Cubából érkezett. Fitness termünk Csepel szívében, az Ady Endre úton található, minden irányból kiválóan megközelíthető. Masszázs részleggel is rendelkezünk, ahol különféle relaxáló és frissítő masszázs közül választhatsz. Mindenkit várunk szeretettel!

Fitness-Relax Mozgás és Jóga Stúdió... új fitness Csepelen a XXI. kerületben

Kategória: Sport  Címkék: , ,
A bejegyzés közzétéve: 2012. november 16. péntek @ 08:50. Kategória: Sport with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!