Üvegkorlát

Az üvegkorlát tervezése során figyelembe kell venni az épület födémjének a terhelhetőségét. A lépcső statikai terhelhetőségét. Az üvegkorlát hosszú ideig dísze lesz az épületnek, ezért az üvegkorlát terveit úgy kell elkészíteni.

Az üvegkorlát öntartó verziója nem tartalmaz oszlopot. Az alsó sínes üvegkorlát üvege mindenkor biztonsági üveg kell, hogy legyen. Egy rétegű üveget nem szabad használni az üvegkorlát készítésénél. Az üvegkorlát üvegét statikailag méretezni szükséges. Az üvegkorlát tetejére, ha igénylik kapaszkodót rögzítünk. Az üvegkorlátra felülről felragasszuk a kapaszkodót, vagy pontmegfogásos karokkal az üveg oldalára rögzítjük. Az üvegkorlát oszlopaihoz fát nem ajánlunk használni, mivel a megfelelő statikai terhelhetőséget csak ormótlan oszloppal lehet megoldani, és így elvesztené a légiességét. Az üvegkorlát üvege lehet anyagában színezett üveg felhasználásával normál float üveggel párosítva, vagy az erősebb színhatás elérésére mindkettő üveg anyagában színezett legyen. Pontmegfogásos üvegkorlát, alsó sínes üvegkorlát készítésénél edzett ragasztott üveget kell használni ami jól bírja a mechanikai erőhatásokat. Üvegkorlát tervezés, üvegkorlát készítés


Kategória: Kereskedelem  Címkék:
A bejegyzés közzétéve: 2014. június 2. hétfő @ 14:55. Kategória: Kereskedelem with tags . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!