Üzleti Terv készítés

Most indítja a vállalkozását és sikeres vállalkozó szeretne lenni, nem akar elbukni több millió forintot és bezárni a boltot néhány hónap múlva? Egyik partnere, a bankja, vagy a pályázatírója üzleti tervet kér Öntől?

Részt vehet drága üzleti tréningeken, előadásokon, hívhat profi tanácsadókat, vagy belevághat egy cégalapításba akár üzleti terv tervezése nélkül is – de ez utóbbi út sajnos legtöbbször egyenesen a csődbe vezet, az előbbi pedig sok-sok plusz költséghez, kiadáshoz.
Honlapommal szeretnék a most induló vállalkozóknak segíteni azzal, hogy mankót adok a kezükbe, hogyan készítsenek egy rövid de hatékony és ütős üzleti tervet. Olvassa el weboldalamon az útmutatómat ami alapján készítse el a marketing tervét, értékesítési tervét és pénzügyi tervét – vagy hívjon minket, és segítünk megalkotni a cége üzleti tervét!
Meglátja, hogy a honlapunkon megtalálható információ alkalmazása meghozza a sikert, a profitot és a vevőket egyaránt.
Ezért van, hogy nálunk, a Virtuarium Kft-nél azt mondjuk, hogy a sikeres vállalkozót az választja el a szerencsejátékostól, hogy van üzleti terve!
A weboldalunk mellett a https://www.facebook.com/virtuarium oldalon is hasznos tanácsokat, információkat adunk elsősorban kisvállalkozóknak.

Üzleti Terv készítés


A bejegyzés közzétéve: 2016. november 21. hétfő @ 17:19. Kategória: Nem behatárolható with tags , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólások jelenleg letiltva, azonban trackback jöhet a saját oldaladról.

Hozzászólások lezárva.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!