Webkatalógus

A világhálón való keresgéléshez,a legtöbben a keresőket alkalmazzák. Miért lenne előnyösebb egy webkatalógus oldalain böngészni? Azért, mert egy minőségi webkatalógus nem csupán kulcsszavas keresésre ad lehetőséget, hanem kategorizálja is a beajánlott weboldalakat!

Sok esetben érdemesebb egy linkkatalógus oldalain böngészni, mint a keresőmotorok találati listái között! A linkkatalógus további előnye, hogy nem csak elérhetővé teszi weboldalát, hanem egy bemutató egyedi szöveg kíséretében kifelé mutató linket is garantál, amely által a keresőmotorok relevánsabbnak ítélik a választott kategóriában! A weblapok ezáltal előrébb kerülhetnek a webes keresők találati oldalain! Egy nagyon jó webkatalógus áll az Ön rendelkezésére, ha szeretné népszerűbbé tenni a weblapját. Nálunk a weblapok és hivatkozások rövid időn belül megjelennek az Ön által kiválasztott témakörben. A linkek katalógusa örömmel várja a weblapok ajánlásait! A webkatalógus kategóriáiban csak minőségileg kidolgozott weboldalak hivatkozásai jelennek meg, egyedi és releváns leírás mellett. A linkkatalógus az Ön hivatkozását is várja, így a linkgyűjtemény által új érdeklődőkre tehet szert.


Kategória: Linkkatalógus  Címkék:
A bejegyzés közzétéve: 2012. július 5. csütörtök @ 12:30. Kategória: Linkkatalógus with tags . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
Szólj hozzá

Be kell jelentkezned hozzászólás beküldéséhez.

  • Partnerek

    PR cikkek területén bízza meg munkával az Area51-et és legyen elégedett minőségi és szakszerű szolgáltatásainkkal!